Cu toate că zilele trecute, scandalul dintre fostul și actualul edil al Sectorului 1 părea încheiat, iată că el este departe de a fi terminat în realitate. Dacă în urmă cu o zi, fostul primar Dan Tudorache îi ura succesoarei sale „succes în noul mandat”, acceptându-și public înfrângerea, resentimentele dintre cei doi par să se fi reactivat în cursul acestei zile.

Totul a început de la un text, acompania de poze, scris de primarul ales al Sectorului 1 Clotilde Armand pe Facebook, cea care ieri și-a depus jurământul și astăzi a avut parte de prima sa zi de muncă, în calitate de edil. Potrivit lui Clotilde Armand, Tudorache ar fi uitat, atunci când a plecat din primărie, să-și ia cu el „pulanul” de polițist local, cel agățat strategic de scaunul de primar. În plus, Armand pare destul e nemulțumită și de tocătorul de hârtie, prezent și el în birou și moștenit de la vechea administrație.

Clotilde Armand: „Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului”

„Prima mea zi de primar. Am fost în direcțiile instituției și aș vrea să vă prezint câteva date importante moștenite de la administrația trecută:- 835 de litigii;- contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanță;- mai mulți angajați și directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv;- avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului;- primăria nu este deloc digitalizată deși există infrastructura necesară. telemunca este imposibilă în aceste condiții. PS: mulți ați întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteți observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului.”, declara Clotilde Armand, cu nu mult timp în urmă.

Citește și: Tudorache, cu inima împăcată: „Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale”

Cum era de așteptat, reacția lui Tudorache nu s-a lăsat prea mult așteptată. În mesajul de răspuns destinat actualului primar, Tudorache ține să menționeze că respectivele poze nu ar fi, sub nicio formă, făcute în biroul primarului, ci la secretariat. Mai mult decât atât, acesta amintește faptul că orice primărie are (sau ar trebui să aibă) un tocător de hârtie, instrumentul fiind util oricărei instituții care se respectă.

Tudorache: „Noi am lăsat birourile goale. Drept pentru care, întreb: pulanul (bastonul de polițist) l-ați plantat pentru efectul dramatic al postării sau ca o amenințare pentru colaboratori?!”

„A început show-ul la Primăria Sectorului 1. Luați cu popcorn! Prima inspecție la locul de muncă i-a prilejuit primarului validat și prima ocazie de a se da în spectacol. După previzibile referiri la „date importante moștenite” de la fosta administrație (e doar un început al unui serial, sunt sigur), la cererea publicului telespectator, dna Armand face un inventar al lucrurilor găsite în „biroul primarului”: un distrugător de hârtie și un baston de polițist (cel puțin așa pare din imagine). Briliant PR! Atâta doar că: 1. Nicio poză nu este din biroul primarului, ci din secretariat. 2. Doamna venită din Franța și validată în România la Sectorul 1 ar trebui să știe că orice instituție are echipamente de distrugere a hârtiei. Așa prevede legea.3. Noi am lăsat birourile goale. Drept pentru care, întreb: pulanul (bastonul de polițist) l-ați plantat pentru efectul dramatic al postării sau ca o amenințare pentru colaboratori?!”, a declarat fostul primar, Dan Tudorache.

Citește și: Clotilde Armand și-a depus jurământul, îndeplinindu-i-se dorința de a fi primarul Sectorului 1

#News