Foto: HashtagNews.ro

Cu foarte puțin timp în urmă, candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1, totodată câștigătoarea alegerilor în sector, Clotilde Armand, și-a depus jurământul. La depunerea jurământului a participat și liderul USR Dan Barna, așa cum era de așteptat, însă și prefectul Capitalei, proaspătul ales în funcție, Traian Berbeceanu, în calitate oficială.

„Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor Sectorului 1 al municipiului București. Așa să îmi ajute Dumnezeu”, este parte din jurământul lui Clotilde Armand.

Clotilde Armand, câștig cu cântec, presărat cu acuze de fraudare a alegerilor, dar validat de Tribunalul București

Reamintim că primatul ales al Sectorului 1, Clotilde Armand a fost contestată de un număr de 152 de persoane, în urma acuzelor că victoria acesteia ar fi fost garantată de presupuse fraude. Tribunalul București i-a dat, în cele din urmă, câștig de cauză acesteia, valindându-i mandatul, urmând ca astăzi, aceasta să treacă și de „hopul” jurământului. Astfel, începând de mâine, Clotilde Armand se poate apuca de treaba, având ocazia să dovedească că promisiunile din campania electorală nu sunt doar promisiuni.

Foto: HashtagNews.ro

Ce spunea azi fostul edil, Dan Tudorache

„În pofida neregulilor și fraudei, mă înclin în fața deciziei justiției române, de a recunoaște validitatea alegerilor din Sectorul 1. Părăsesc astăzi funcția de primar al Sectorului 1 cu inima împăcată, convins că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele locuitorilor. Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale.”, a spus Tudorache, la prânz, pe Facebook.

Citește și: Tudorache, cu inima împăcată: „Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale”

#News