Consilierul local PSD din sectorul 1, Daniela Popa, continuă seria criticilor la adresa primarului Clotilde Armand.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Popa a declarat că primarul Sectorului 1, din frica de a nu răspunde pentru minciunile pe care le debitează cu nonșalanță, a blocat majoritatea consilierilor locali pe pagina ei de socializare.

„Doar nu degeaba este considerată una dintre cele mai netransparente primării din România! Însă nu-i nimic, îi voi răspunde aici!”, a scris consilierul local PSD.

Critici la adresa lui Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1 nu este capabil să propună un proiect pe specificul comunității pe care o conduce

Daniela Popa a spus că proiectul de pe ordinea de zi din ultimele două ședințe de consiliu local a fost copiat cuvânt cu cuvânt.

„În ultimele două ședințe de consiliu local, pe ordinea de zi a fost introdus următorul proiect: Hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul „Construirea de locuințe nZEB plus – pentru tineri/locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde prin amplasarea punctelor de încărcare a vehiculelor electrice în cadrul apelurilor de proiect PNRR/2022/C10/Componenta C10 – Fondul local și a cheltuielilor legate de proiect”. (…) Ghidul PNRR explică foarte clar că regulile de eligibilitate pentru finanțarea construirii de locuințe pentru tineri sunt diferite față de cele pentru specialiști”, a scris Popa.

Consilierul PSD a avut „surpriza” să găsească și în anexe același interes al administrației conduse de Clotilde Armand, copy past-urile din ghidul PNRR continuând fără nicio informație concretă.

„Ce fel de locuințe vor fi construite de fapt? Pentru tineri sau pentru specialiști? Câte locuințe vor fi construite și unde? Care vor fi criteriile de eligibilitate pentru atribuirea acestor locuințe? De fapt, Armand și-a dorit un vot în alb din partea consilierilor locali pentru a face ce o taie capul”, a mai scris Popa.

Nici city managerul Primăriei Sectorului 1, care nu și-a publicat nici până acum CV-ul pe site-ul instituției, nu a venit cu lămuriri privind locuințele.

„Stimată doamnă, peste 1000 de locuitori ai Sectorului 1 au nevoie de locuințe sociale, nu de cai verzi pe pereți! PS: acum mai bine de o lună am depus un proiect pentru achiziționarea a 300 de locuințe sociale care nici pana în prezent nu a fost introdus în ședințele de consiliu!”, a concluzionat Daniela Popa.

Citește și articolul: Consilierul local Daniela Popa: Primăria condusă de Clotilde Armand este lipsită de transparență în luarea deciziilor