Sursa foto: Youtube ( captură video)

În cadrul unui interviu pentru NBC News, actrița Amber Heard a recunoscut că încă îl mai iubește pe starul din „Pirații din Caraibe”, informează Filmnow.ro.

Ea a mărturisit că în ciuda tuturor lucrurilor ce s-au întâmplat între cei doi, încă mai există dragoste.

„Îl iubesc. Îl iubesc din tot sufletul meu. Am încercat să fac tot ce am putut mai bine pentru ca această relație să funcționeze, însă n-am reușit. Nu am resentimente pentru el. Știu că ar putea fi greu de înțeles sau chiar simplu, dacă vorbești despre cineva pe care l-ai iubit la un moment dat.”, a mai spus Heard.

Amber Heard: „Nu sunt o victimă bună, am înțeles!”

Întrebată de un mesaj transmis de Depp, în care el spunea că Amber va fi umilită și cariera ei se va sfârși, ea a declarat că nu este „o victimă simpatică, perfectă.”

„Nu sunt o victimă simpatică, nu sunt o victimă perfectă. Dar atunci când am depus mărturie am cerut juriului să mă vadă, să audă cuvintele lui, care au fost ca o promisiune că va face asta!”, a declarat actrița.

Cu toate acestea, Amber Heard a susținut că jurații au fost manipulați de talentul actoricesc al lui Depp și de prezentarea procesului pe rețelele sociale. Mai mult, ea a susținut în continuare că actorul a lovit-o și că tot ce a spus la proces este adevărat.

„Până în ziua în care voi muri, îmi mențin fiecare cuvânt din mărturie. Am făcut și am spus lucruri oribile și regretabile în timpul relației. M-am purtat într-un mod odios, aproape de nerecunoscut. Regret foarte mult. În mod liber și deliberat am vorbit despre asta. Am povestit despre limbajul oribil, despre cum am fost împinsă până acolo încât nu mai știam diferența dintre ce e corect și  ce e greșit”, a povestit Heard.

În încheierea interviului, actrița din „Aquaman” a mărturisit că relația dintre cei doi a fost foarte toxică, însă a reușit să spună adevărul despre anii petrecuți alături de Johhny Depp.

Citește și articolul: Amber Heard nu mai are bani. Actrița, obligată să-i plătească milioane de dolari lui Johnny Depp