Miodrag Belodedici a rămas fără carnet de conducere

Incidentul a avut loc după meciul de retragere al Generației de Aur

Miodrag Belodedici a rămas fără permisul de conducere în urma unui incident produs după meciul de retragere al Generației de Aur. Incidentul a survenit în contextul celebrării carierei legendare a echipei naționale, potrivit stiripesurse.ro.

Fostul mare internațional a plecat în jurul orei 03:00 de la petrecerea foștilor mari fotbaliști. După o ”urmărire cu girofarurile pornite”, a fost oprit de Poliție.

Miodrag Belodedici a rămas fără permisul de conducere. După ce a fost oprit, lui Miodrag Belodedici i-a fost pus apaatul etilotestul. A reieșit un rezultat pozitiv, astfel că lui Miodrag Belodedici i-a fost reținut carnetul de conducere pentru 90 de zile. ”M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate. Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție. Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot stă și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a declarat Miodrag Belodedici.

Miodrag Belodedici este un fost fotbalist român, actualmente director al centrelor de juniori ale Federației Române de Fotbal.

Mai este poreclit și „Belo”. S-a remarcat ca fotbalist la Steaua București, între 1983 și 1989, și la Steaua Roșie Belgrad, între 1989-1992. A câștigat 2 Cupe ale Campionilor cu Steaua Roșie Belgrad și Steaua București. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a II-a.[4] În 2012 Belodedici a fost ambasadorul Finalei UEFA Europa League.

Seceta afectează grav două regiuni din România