Nicușor Dan / Foto: Facebook Nicușor Dan

Primarul General al Capitalei a declarat, în cursul serii trecute, că implicarea în lupta anti-covid este una extrem de importantă acum, chiar esențială în Capitală unde statisticile nu sunt unele tocmai bune. Mai mult decât atât, Nicușor Dan sugerat că programul de llucru al companiilor ar trebui scurtat, o doua măsură importantă fiind identificarea punctelor de risc, spre exemplu, piețe, terase, mijloace de transport în comun, etc.

Nicușor Dan: „Din punct de vedere social este important cum reuşim noi ca societate să prevenim răspândirea acestei boli”

„E nevoie de o extinderea abordării pe care am avut-o până acum. Problema are două componente mari – componenta de spitale- şi a discutat cum putem extinde capacitatea de spitale din Bucureşti şi există soluţii. Pe de altă parte, şi este mai important, oamenii din sistemul medical sunt la limita puterilor, trebuie să o spunem. Este foarte important ceea ce ei fac şi fac asta  de luni de zile”, a declarat aseară Nicușor Dan.

„Din punct de vedere social este important cum reuşim noi ca societate să prevenim răspândirea acestei boli. Trebuie două lucruri – detectara posibililor oameni infectaţi să se facă mult mai repede (…)  şi să fim în stare, pe acele zone care sunt identificate cu risc de transmitere – pieţe, terase, cluburi, transportul public, lucrurile să se petreacă mai bine”, a mai spus Nicuşor Dan.

Citește și: Orban „îl ia de nou” pe Nicușor Dan: după învestire, ședință!

#News