CTP - foto Digi24 (captură)

Primul ofuscat al țării e Ilie Năstase, tip care, la vremea lui, a câștigat niște premii în tenis, a cucerit niște femei, lucruri dintr-astea banale. În rest, Ilie Năstase n-a făcut altceva decât să se împăuneze cu epoleții costumului de Halloween, cel de general, și să emită judecăți de valorea de mare angajament. Ca acum, de exemplu, când afirmă că CTP ar trebui pedepsit cumva pentru escapadele sale lingivistice.

Nu sunt bărbați în România, sunt foarte puțini. Cartianu, CTP și Banciu, ăștia se pricep la tot. Își permit, sunt obraznici. Trebuie pedepsiți într-un fel. Știu cine sunt eu, ei cine sunt? Au diplomă de jurnalist?

M-a acuzat că mi-a dat Ceaușescu casă, omul ăsta nu e sănătos”, a spus Ilie Năstase, supărat, nevoie mare.

Citește și: BOR, cea mai de succes afacere românească, riscă să sărăcească de Crăciun

Pe Ilie Năstase îl ajunge din urmă Serghei Mizil, tip care nu prea știm ce face și de ce e el important. Și haideți să fim serioși, dacă despre Ilie Năstase nu ți-e greu să zici imediat „tenis” când auzi de el, atunci când vine vorba despre Mizil, trebuie să apelezi la Google. Asta nu-l impiedică pe Mizil să aibă și el o părere despre scandalul dintre CTP și Patriarhie.

„Eu nu pot să fiu supărat pe CTP. E un accident genetic. Ce mă deranjează pe mine pentru că tot aștept ca acest popor…că ne explodează mămăliga repede.

Acum se iau de Biserică, ce mai vor? Sunt siguri că nu li se întâmplă nimic. CTP își permite orice pentru el câștigă oricum.

Sunt oameni pe stradă care jignesc oameni publici. pe mine mă ia dacă fac așa pentru că tulbur ordinea publică.

S-au luat toți de Biserică și nimeni nu spune nimic. Unde-s credincioșii acum?”, a spus Serghei Mizil.

Citește și: CTP, pasiv agresiv la adresa lui Vasile Bănescu

#News