foto facebook

Centrul pentru Seniori al Municipiului București se implică în ajutorarea vârstnicilor singuri și vulnerabili cu pachete care conțin alimente de bază. La această campanie s-a alăturat și cântărețul de muzică ușoară Aurel Moga.

Seniorii din București nu sunt singuri

Campania #CSMB „Niciun vârstnic nu e singur”, continuă! De azi dimineață, alte zeci de pachete cu alimente de bază sunt distribuite vârstnicilor singuri și vulnerabili de către membrii echipei Centrului pentru Seniori al Municipiului București, împreună cu voluntarii de la Centrul Municipal pentru Dialog București, Compania Municipală Sport pentru Toți, Compania Municipală de Protectie Civilă și Voluntariat, Compania Municipala Medicala, Compania Municipala Paza si Securitate și Asociatia ”Europa Verde”.

Interpretul de muzică ușoară Aurel Moga s-a alăturat campaniei noastre și se află în aceste momente pe traseu, contribuind atât la încărcarea pachetelor, cât și la distribuirea acestora. ”Întotdeauna mi-a plăcut să ajut oamenii și mai ales pe seniori, pentru că mă gândesc tot timpul la faptul că avem cu toții părinți și bunici” – ne-a mărturisit artistul. ”Așa cum mă bucur să știu că pot ajunge la sufletele prin cântec, de data aceasta sunt mândru că am ocazia să mă alătur inimoasei echipe a Centrului pentru Seniori al Municipiului București! Iar atunci când văd licărul de recunoștință din ochii seniorilor, aceasta este marea mea mulțumire!”.

”Mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat de la bun început în această campanie! Sprijinirea seniorilor bucureșteni aflați în nevoie, care au peste 65 de ani, cu venituri mici sau fără aparținători este o prioritate pentru noi!” – a declarat Alexandra Dobre, Directorul General #CSMB

#NiciUnvarstnicNueSingur #CSMB #PMB #alaturideseniori #grijapentruseniori #CMDB #CMSPTB #CMPCVB #EuropaVerde #CMPS„, a transmis CSMB pe Facebook.

#NEWS