Dan Tudorache, veste care a scandalizat PNL. Primarul Sectorului 1 a anunțat că a fost votat bugetul pentru 2020. Vestea a provocat un real scandal în sală, reprezentanții PNL părăsind ședința.

Dan Tudorache, veste care a scandalizat PNL, oamenii lui Orban au părăsit ședința

”Avem buget! Chiar dacă reprezentanții PNL au părăsit sala, demonstrând încă o dată, chiar și la nivelul consiliului local, că respectul și grija noilor stăpâni ai României pentru cetățeni și nevoile lor sunt nule, bugetul Sectorului 1 a fost aprobat!” a scris Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, pe Facebook! 

Citește și Firea face un pas în spate, ia în calcul să nu mai candideze pentru București

Proiecte mari anunțate de Primăria Sectorului 1

La sfârșitul anului 2019, Primăria Sectorului 1 (PS1) anunța că va aloca, în 2020, două milioane de lei pentru proiectele inițiale de locuitorii din acest sector, proiectele fiind finanțate în cadrul programului de bugetare participativă, lansat de instituție, anunță oficialii primăriei.

Conform sursei citate, a fost lansat și un suport pentru derularea proiectului, respectiv platforma online: http://bugetareparticipativa.primariasector1.ro/

„Prin intermediul noului site sau la Registratura instituției, locuitorii Sectorului 1 care au împlinit vârsta de 16 ani pot înscrie, în perioada 05 ianuarie 2020 – 06 februarie 2020, proiecte eligibile care urmează să fie finanțate de Primăria Sectorului 1. În acest fel, membrii comunității au oportunitatea de a delibera, dezbate și influența alocarea bugetului Sectorului 1, fiind implicați în definirea priorităților de dezvoltare prin propunerea de proiecte”, spunea Primăria Sectorului 1.

Proiectele propuse de membrii comunității și validate de autoritatea locală vor fi votate de cetățeni.

„Proiectele câștigătoare vor fi implementate de Primăria Sectorului 1 începând cu anul 2020, an în care instituția va aloca 2.000.000 de lei pentru acest program. Suma maximă alocată pentru un proiect selectat este de 200.000 de lei, inclusiv TVA”, menționa sursa citată.

#NEWS