Grafică realizată de PSD

PSD le taie și gazul și elanul, celor de la PNL

Nemulțumiți de faptul că cei de la PNL nu mai pleacă odată acasă, PSD se întrece pe sine în declarații peste declarații pe pagina de Facebook. Se pare că, mai nou, social democrații și-au angajat un social media content poster foarte dibace și cu logica la el, întrucât nu trece ziua, că apare hop și postarea!

Într-una dintre ultimele postări de pe pagina oficială de Facebook a Partidului Social Democrat, se demonstrează cuvânt cu cuvânt cum Ludovic Orban ar intenționa să păcălească populația la vot. Mai pe larg, mințile ilustre din PSD au pus cap la cap niște lucruri și au ajuns la un întreg. În opinia lor, anticipatele nu ar fi decât o altă metodă vicleană a liberalilor de a fi votați înainte să se scumpească facturile la gaze. Că prea au dat ei mână liberă companiilor de a stabili prețurile! Așadar, înainte ca repectivele companii să-și pună planurile diabolice în aplicare, PNL se grăbește să dea cu anticipatele în PSD și să preia frâiele parlamentare ale țării.

Postarea integrală a celor de la PSD:

„Vă mai aduceți aminte care a fost una dintre primele măsuri ale guvernului Orban? E simplu! Scutirea de taxe pentru bănci și pentru coloșii care fac profituri uriașe din energie, la pachet cu eliminarea din legislație a limitei de preț pentru gazele vândute către populație, prin modificarea OUG114/2018.

Practic, #PNL a dat liber companiilor să stabilească ce prețuri vor ele pentru gazul natural livrat populației…dar de la 30 iunie 2020.

Este clar de ce PNL vrea cu disperare #anticipate? Vrea voturile românilor înainte ca facturile să explodeze!

ANTICIPATE=AUSTERITATE”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Rămâne o singură întrebare: PSD le taie gazul celor de la PNL pentru ca PNL să nu taie gazul populației, sau PSD arde gazul de pomană?

#News