Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan vrea cu orice preț la Primăria Capitalei. Plan nou pus la cale. Candidatul susținut de USR pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, anunță că astăzi se întâlnește cu candidatul susținut de PLUS, Vlad Voiculescu, și că îi va propune să facă echipă, să comande împreună un sondaj de opinie și să participe la trei dezbateri televizate, pe care le-ar fi avut până acum dacă nu le refuza Violculescu.

Nicușor Dan vrea cu orice preț la Primăria Capitalei. Plan nou pus la cale

„Sper din toată inima ca oamenii politici din Opoziție să împărtășească dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic la Primăria Capitalei. Este singura soluție pentru a scapă Capitala de corupția și incompetența administrației Firea-PSD”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Mesajul lui Nicușor Dan

„Astăzi continui întâlnirile cu partenerii din Opoziție pentru stabilirea candidatului unic la Primăria Capitalei.

Mă voi întâlni cu candidatul Plus, Vlad Voiculescu, și îi voi propune trei lucruri:
1. să facem echipă acum și mai ales după alegeri, să contribuie fiecare cu expertiza proprie la planul pentru București;
2. să mergem la televiziune în fața tuturor bucureștenilor, să dezbatem programele și soluțiile pentru Capitală în cel puțin trei întâlniri (am fi avut până acum aceste dezbateri, dacă nu le refuza);
3. să comandăm împreună un sondaj de opinie care să fie condus de oameni de știință, sociologi, după o metodologie transparentă și auditabilă, prin implicarea unor case de sondaje de renume internațional.

Citește și Opoziția caută om care să o bată pe Firea, nu un gospodar!

Sper din toată inima ca oamenii politici din Opoziție să împărtășească dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic la Primăria Capitalei. Este singura soluție pentru a scapă Capitala de corupția și incompetența administrației Firea-PSD.
Va țin la curent!”, a spus Nicușor Dan.

#NEWS