Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a avertizat încă din anul 2021 asupra pericolului pe care-l reprezintă stațiile GPL neautorizate. Edilul Sectorului 5 a declarat ca de atunci, încearcă să le scoată din Sectorul 5.

Cristian Popescu Piedone: CONFORM LEGII este însă…foarte, foarte dificil!

Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, primăria, le poate desființa doar dacă sunt decizii judecătorești definitive în acest sens, pentru fiecare stație în parte sau dacă primim acceptul administratorilor/proprietarilor pentru desfințarea acestor stații.

Cristian Popescu Piedone: Astăzi, de exemplu, am beneficiat de înțelegere, iar stația GPL amplasată fără autorizație de construire fix lângă Primăria Sectorului 5 și autogara Filaret a fost demontată!


„Administratorul a înțeles mesajul meu de ieri! Și-a luat rezervorul, restul aparaturii și… a plecat! Pentru siguranța și liniștea cetățenilor, sper că și administratorii / proprietarii celorlalte 17 stații GPL care funcționează neautorizat în Sectorul 5 să procedeze la fel!”, a transmis pe Facebook, Cristian Popescu Piedone. Potrivit edilului Sectorului 5, situația rămâne gravă, din cele 22 de stații GPL din Sectorul 5, doar 4 respectă legislația.

” Restul… nu au autorizație de construire eliberată de Primăria Sectorului 5! Implicit… nu pot obține niciun alt aviz care să le permită funcționarea legală”, a transmis Cristian Victor Piedone Popescu, primarul Sectorului 5 al Municipiului București.

Sancțiuni în urma controalelor la stațiile GPL din Sectorul 5, efectuate la solicitarea primarului Cristian Popescu Piedone