În toți anii de viață strânși până-n momentul acesta, am ajuns la o concluzie firească: nu ai cum să fii „om” dacă neglijezi animalele. Cei de la Ajutați-l pe Lăbuș (Help Lăbuș), știu asta și ei. Din acest motiv, acum mulți ani, o gașcă de oameni inimoși din Galați a pus bazele celei mai importante asociații ce are ca scop ajutorarea animalelor nimănui, fie că vorbim despre câini, pisici, ori chiar animale de fermă.

Cu toate că în acești ani nu le-a fost ușor deloc, cei de la Help Lăbuș nu au renunțat la misiunea lor și au continuat să se lupte pentru dreptul la o viață normală a tuturor animalelor lipsite de noroc. Da, în pofida tuturor piedicilor, a lipsei de fonduri și, până la urmă, a lipsei de susținere din partea autorităților locale.

„La Ajutați-l pe Lăbuș continuăm să îndeplinim visuri
În anul 2018 începeam construcția unui vis, o Casă Nouă pentru cei mai bătrânei căței din adăpostul Ajutați-l pe Lăbuș. Am început cu pași mici, dar încrezători că vom reuși să le oferim condiții bune de trai și zile mai liniștite cățeilor bătrâni, orbi și cu handicap. Pe 19 mai 2019, visul s-a îndeplinit și am inaugurat cu mare bucurie primele 40 de boxe cu interioare și țarcuri spațioase, unde vor locui 120-150 de căței – categoria defavorizata. Alături de Nadine Moser Tierhilfe SternenTiere, sponsorul nostru de suflet, am tăiat panglica noului adăpost și am privit către viitor.”, declară Help Lăbuș, pe pagina lor de Facebook.

Povestea continuă: Ajutați-l pe Lăbuș pregătește construirea unei noi hale pentru căței

Randare hală

Dă și tu o mână de ajutor!

„Iată că a venit vremea să continuăm și vă anunțăm cu bucurie și speranță că începem construcția unei noi hale pentru cățeii din adăpostul vechi. Deocamdată, am reușit să pregătim terenul unde urmează să fie ridicate noile boxe. Vor urma câteva luni grele, va fi mult de muncă, însă totul devine mai ușor atunci când ai prieteni devotați ca Tierhilfe SternenTiere.”, ne povestesc cei de la Ajutați-l pe Lăbuș, din Galați.

Cum puteți ajuta? Donând! Iar dacă banii nu vă dau afară din casă, însă aveți la dispoziție o altă resursă importantă, ca de exemplu, cea a timpului, puteți să-i contactați pe cei de la Ajutați-l pe Lăbuș, pentru a vă oferi voluntari. Credeți-mă, este mare nevoie de orice fel de ajutor, fie și reprezentat de voluntariat.

Nu în ultimul rând: adoptați!

Donațiile se pot face la:

https://www.bursabinelui.ro/…/AJUTATI-L-PE-LABUS–IN-CASA-N…
Iban: RO67RNCN0141032862770001
Paypal : help_labus@yahoo.com

Citește și: O bătrână de 80 ani, voluntar la un adăpost de animale din Galați

#News