Ana-Maria Mărgean câștigă sezonul 11 al emisiunii „Românii au Talent”

Fetița a combinat arta ventrilociei cu muzica, alegere care i-a adus marele premiu, în valoare de 120.000 de euro

Ana-Maria Mărgean / Foto: preluare PRO TV

Ana-Maria Mărgean este marele câștigător al sezonului unsprezece al emisiunii de divertisment „Românii au Talent”. Fetița s-a remarcat încă din audiții când Andra a ales să îi dea acesteia golden buzz, ceea ce a trimis-o pe concurentă direct în semifinală, fără să mai treacă prin filtrul ulterior al juraților, cel de după audiții.

Ana-Maria Mărgean a câștigat marele premiu de 120.000 de euro

Cu un număr de ventrilocie amestecat cu muzică, Ana-Maria Mărgean a reușit să fure inimile celor de acasă, reușind să strângă cele mai multe voturi. Vizibil emoționată, fetița i-a mulțumit Andrei pentru golden buzz, conștientă fiind că acesta a avut o contribuție majoră în parcursul ei în cadrul emisiunii.

Pe locul doi s-a situat Gim, care a primit un premiu în valoare de 20.000 de euro.

Pe locul trei, încasând un premiu de 10.000 de euro, s-au situat cei de la Arts of Robots. Aceștia au bifat, de asemenea, inclusiv premiul pentru originalitate.

În încheierea emisiunii, prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș au anunțat că, în curând, se vor deschide înscrierile pentru sezonul cu numărul doisprezece „Românii au Talent”, așadar oricine are un talent ieșit din comun și-și dorește să-l arate țării, o poate face în sezonul doisprezece.

Alte momente frumoase de la „Românii au Talent”

Gălățeanul Filip Cioc a interpretat în marea finală o piesă marca Whitney Houston, încălzind inimile juraților, însă și pe cele ale telespectatorilor. În audiții, băiatul a primit golden buzz de la Florin Călinescu.

Nici Dean Bowman nu s-a lăsat mai prejos, acesta alegând o cunoscută melodie de-a lui Michael Jackson:

Citește și: Andrei Garici este câștigătorul iUmor de anul acesta