Bianca Drăgușanu, filmată pe jos, leșinată. Ce spune Alex Bodi

Droguri sau pastile de somn? Aceasta-i întrebarea!

Captură video: Cancan.ro

O filmare în care Bianca Drăgușanu apare pe jos, aparent leșinată, a făcut turul internetului ieri, după ce redacția unei publicații de nișă a făcut-o publică. Din filmare se poate observa cum diva stă întinsă pe jos, răpusă. Ulterior, în același clip apare și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi care, din câte se poate observa, încearcă să o resusciteze pe aceasta prin exerciții de respirație gură-la-gură și apăsări pe piept.

Alex Bodi, prima reacție după publicarea înregistrării video

Potrivit lui Alex Bodi, clipul nu ar fi unul recent ci unul filmat acum doi ani, în perioada în care ce doi încă erau împreună. „Și nu era vorba de droguri, în primul rând, la Bianca. Atunci am avut noi o dispută, iar ea a luat niște pastile de somn și s-a simțit foarte rău și cred că a leșinat. Deci nu este vorba despre faptul că Bianca s-ar fi drogat. Publicarea acestui video și întreg articol sunt făcute pentru a fi atacată, eu nu am nicio legătură. Îmi dau cuvântul de onoare!”, a spus Alex Bodi pentru CANCAN.RO, adăugând că nu s-ar fi uitat la filmare, ci doar ar fi văzut prima imagine de preview.

Nici nu am deschis să văd despre ce e vorba, am văzut doar poza de fundal. Dar dacă te uiți la video, se vede clar cum eu încerc s-o resuscitez pe ea. Da, i-am acordat primul ajutor, dar, repet, nu există cauză majoră drogurile.

Alex Bodi, despre filmarea în care apare Bianca Drăgușanu

Filmarea poate fi văzută, integral, aici.

Diva se pregătește o super nuntă

În ciuda trecutului care, din câte se poate vedea, nu îi dă pace, Bianca Drăgușanu pregătește o super nuntă cu Gabi Bădălău (fiul politicianului Bădălău), organizată în două părți: România și Grecia. Cei doi vor cheltui aproximativ un milion de euro pentru cele două petreceri iar printre extravaganțe se va număra inclusiv un buchet al miresei coborât din elicopter.

Citește și: A uitat Bianca Drăgușanu și de Bădălău, dar și de Bodi?