Cristian Popescu Piedone și prietenul său de-o viață, Ilie Năstase

Edilul Sectorului 5 a declarat că și-ar dori să devină „o legendă vie”, asemenea marelui tenismen, Ilie Năstase - însă nu în tenis, ci în lumea administrativă

Cristian Popescu Piedone și Ilie Năstase (foto Facebook)

Puțin sunt cei care știu despre legătura dintre edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și marele fost tenismen, Ilie Năstase. De altfel, prietenia dintre cei doi pare să țină de o viață, după cum a mărturisit chiar Piedone, pe pagina sa de socializare.

Într-o postare recentă pe Facebook, Cristian Popescu Piedone a publicat o fotografie ce îl înfățișează alături de legenda tenisului românesc, Ilie Năstase. „Prietenii adevărați nu se uită niciodată, chiar dacă nu se văd des. Cel mai important este să fii sincer, iar timpul va dovedi care este adevărul și va face dreptate!”, a scris Piedone.

Cristian Popescu Piedone: „Mulți spun ca Ilie este o legendă vie în lumea sportivă și mă bucur că îmi este prieten de-o viață. Mi-ar plăcea să pot deveni și eu o legendă vie… în lumea administrativă!”

„O legendă vie” – așa îl descrie edilul Sectorului 5 pe Ilie Năstase, prietenul său de-o viață, adăugând că și-ar dori, la rândul lui, să ajungă o legendă în lumea administrativă. Din cele peste 150 de comentarii primite de Piedone la postare putem observa că primarul ori nu mai are foarte mult până să atingă statutul dorit, ori deja l-ar fi atins, întrucât urmăritorii acestuia l-au inundat cu felicitări, complimente și urări de bine. „Adevărat. Nu sunteți departe de a deveni legendă. Cu siguranță veți rămâne unul dintre primarii care s-a implicat cel mai mult și a încercat să schimbe în bine cel puțin două sectoare din București și de ce nu TOATA CAPITALA (pe viitor). Mult succes!”, a scris un utilizator de Facebook.

Cu toate că nu are Sectorul 5 de mult timp pe mână, Cristian Popescu Piedone a reușit, într-un timp record, să miște lucrurile, astfel că reacțiile oamenilor vin să certifice munca depusă de edil, într-un sector căruia nu-i mai dădea nimeni nicio șansă.

Citește și: Vlad Popescu Piedone, deputat PPU (social-liberal), despre onoarea de a participa la lansarea cărții „Umanismul Pragmatic”