Sursa foto: Realitatea.net

Jurata de la „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu a anunțat că își face propria academie de modă, precizând că vrea să îi învețe și pe copii despre stil și modelling.

Vedeta TV a susținut că proiectul „de suflet” este în derulare și poartă numele de Academia de still și modelling by Raluca Bădulescu. Mai mult, academia va reuni nume mari din showbizul autohton.

„Este o școală de stil și modelling dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani, vor fi organizați pe grupe de vârstă și vor învață de la celebrități, experți în comunicare și PR, în modelling. Este un proiect mai mare pe care îl vom derula la începutul anului viitor”, a spus Raluca Bădulescu, relatează Libertatea.

Raluca Bădulescu: „Am reușit să revin la forma de astăzi prin dietă”

De asemenea, jurata de la „Bravo, ai stil” a vorbit și despre modul în care dieta i-a schimbat viața. În urmă cu câțiva ani, Raluca Bădulescu cântărea peste 100 de kg, dar în urma unei operații de micșorare a stomacului, vedeta a reușit să slăbească foarte mult.

Totodată, ea a mai precizat că nu face mișcare, dar mănâncă foarte puțin și des.

 „Nu cred că mai este un secret pentru nimeni că nu sunt pasionată de sport, nu merg la sală, nu alerg, nu fac mișcare. Mi-am făcut operație de gastric sleeve acum câțiva ani și am mai oscilat cu greutatea. Am avut o perioadă în care a scăpat de sub control, dar am reușit să revin la forma de astăzi prin dietă. Nu o dietă anume, mănânc foarte puțin și des. Acesta este secretul”, a mai precizat vedeta.

Mai mult, vedeta TV a spus că îi este mult mai ușor să respecte dieta, decât să apeleze la sala de fitness.

„Când am ajuns la 70, s-a produs declicul și am apelat la dietă, ținând cont că am operație de gastric sleeve deja făcută de câțiva ani. Dar îmi este mult mai ușor să mă țin de această dietă, pentru că se obișnuiește corpul foarte ușor cu un tip de regim pe care îl pot ține un timp îndelungat”, a mai precizat Raluca Bădulescu.

Nicoleta Nucă nu este împotriva operațiilor estetice, câtă vreme încă te mai recunoști în oglindă