Alexandra Stan a fost surprinsă alături de un alt bărbat, după divorțul de Emanuel Necatu. Artista în vârstă de 32 de ani a postat mai multe fotografii alături de cântărețul Alex Parker. Cei doi au lansat, de curând, piesa „Home Alone.”

În fotografiile de pe contul de Instagram al artistei, cei doi au petrecut Crăciunul împreună, iar cântăreața s-a pozat în diverse ipostaze, la reuniunea de familie, alături de Alex Parker.

Conform click.ro, cei doi ar avea o relație, dar până acum nu e nimic oficial.

Alexandra Stan a divorțat după cinci luni

Alex Parker este un tânăr producător român ce a debutat în lumea muzicii cu single-ul „Tropical Sun”. La această melodie a colaborat și Marius Moga.

Într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”, Alexandra Stan a vorbit despre despărțirea de Emanuel Necatu. Reamintim că artista s-a căsătorit în secret, în luna iulie a acestui an. Cununia religioasă a avut loc în Constanța, unde cântăreața trăiește.

Artista a mărturisit că s-au depășit mai multe limite, iar certurile cu soțul au fost la ordinea zilei. Mai mult, ea și-a dorit pe cineva cu care să își întemeieze o familie.

 „Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. (…) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc”, a spus artista.

Totodată, ea a mai afirmat că se certau din orice, iar relația devenise toxică.

„Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a povestit Alexandra Stan la Kanal D, relatează wowbiz.ro.

În urmă cu opt ani, Alexandra Stan a trecut prin clipe de groază după ce a fost bătută cu bestialitate de fostul iubit, care îi era și manager la vremea respectivă.

Alexandra Stan și-a confirmat noul statut