Ce se întâmplă la Spitalul CF 2 din Capitală e de noaptea minții! După ce s-a văzut cu sacii în căruță, managerul spitalului, Șerban Bucur, i-a întors spatele unei asociații din Germania care a avut bunăvoința de a dona echipamente noi pentru spital.

Spitalul CF 2 din Capitală are o bilă neagră

Povestea a început în luna ianuarie, când asociația Ordo Militaris Teutonicus a donat către Spitalul CF2 din Capitală mai multe echipamente aduse din Germania cu condiția ca Bucur să achite factura de transport, în valoare de 2618 euro. Însă, ce să crezi, managerul a făcut stânga împrejur și factura a rămas neplătită, inclusiv acum, la sfârșit de martie.

Echipamentele donate de asociația germană sunt noi, utile mai ales în această criză medicală cu care se confruntă România: paturi, saltele, cearceafuri de pat, dulapuri mobile, scaune etc. Deci nimeni nu a luat în râs Spitalul CF 2, dimpotrivă, asociația a vrut să facă un bine, dar s-a ales cu o mare dezamăgire din partea unui spital care se vrea a fi de prestigiu.

Citește și Firea, în prima linie în lupta cu COVID-19. Atac la partidele care spun minciuni

Spitalul CF 2 din Capitală a cunoscut momente mai puțin plăcute, din cauza condițiilor mizere din saloane. De-a lungul timpului, mai multe paciente au făcut infecții nosocomiale deoarece totul e greu de suportat în spital: pereţi scorojiţi de pe care cade tencuiala şi canapele vechi şi rupte. Dulapurile din saloane sunt ruginite, iar grupurile sanitare sunt insalubre.

Șerban Bucur este întruchiparea românului care, dacă primește ceva, îți este cel mai bun prieten, însă lucrurile se schimbă atunci când trebuie să întoarcă favoarea.

#NEWS