FOTO libertatea
Foto: Libertatea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susține că, în Capitală, compania de salubritate Romprest refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină. Bădulescu a spus că aceștia invocă ”incompatibilitate politică” și a spus că Primăria Capitalei va solicita desfacerea contractului.

Bădulescu, acuzații la adresa Romprest

”Vreau să anunț faptul că firma de salubritate Romprest refuză cu nonșalanță să ridice gunoiul de la centrele de carantină din Capitală. Este inacceptabil așa ceva! Ei vin și invocă tot felul de prostii și spun că nu li s-a plătit factura și nu sunt compatibili ca și culoare politică.

Așa ceva nu este posibil, să lași o săptămână gunoiul neridicat la centrele de carantină! Am sesizat Poliția!

Vom merge până acolo încât vom cere desfacerea contractului cu această companie. Nu este acceptabil așa ceva!”, a spus Aurelian Bădulescu.

Referitor la testarea în masă a bucureștenilor, anunțată de medicul Streinu-Cercel și de primarul Capitalei, Gabriela Firea, viceprimarul Bădulescu a declarat, vineri, că va avea loc, chiar dacă premierul Orban spunea că acest lucru este o prostie.

„Domnul Orban încearcă să acopere incapacitatea cu care nu reușește să gestioneze această criză. În loc să vină să aducă  resurse pentru a rezolvaa criza, Orban acționează politic. El emite tot felul de opinii care nu sunt justificate.

Citește și Orban îi dă peste nas lui Streinu-Cercel

Eu cred că acea opinie îi aparține și nu va face din asta o ambiție. Cu siguranță acest lucru se va face de luni, așa cum au decis medicii specialiști, care nu pot fi contraziși. Noi am alocat deja resursele necesare”, a declarat Bădulescu la România TV.

#NEWS