Berbeceanu nu vrea artificii anul acesta

Traian Berbeceanu este de părere că artificiile lansate de la balcoane pot cauza incendii

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a sugerat că anul acesta ar fi bine ca populația din București să renunțe la obiceiul de a arunca artificii, întrucât, în opinia acestuia, practica poate duce la incendii, mai ales dacă acestea sunt lansate de la balcoane.

Traian Berbeceanu: „Cel mai bine, anul ăsta, fără artificii”

Astfel, Berbeceanu a ținut să amintească că, mai ales în această perioadă, respectarea normelor sanitare și de distanțare socială este foarte importantă.

„Este greu, dar masurile sunt in sprijinul populatiei, nu sunt de pedepsire a populatiei. Ii rugam pe toti cu insistenta sa fie responsabili si sa respecte regulile. Sa nu fie nevoite autoritatile sa ia decizii mai severe”, a spus prefectul Capitalei Traian Berbeceanu.

De altfel, în cursul zilei de ieri, Raed Arafat declara că sărbătorile de iarnă de anul acesta vor fi diferite față de cele cu care ne-am obișnuit în anii trecuți, recomandând ca cei care se vor duce la colindat să fie într-un număr de maxim trei. Cât despre petrecerile de Revelion, Arafat a spus că „fiecare la casa lui”.

Citește și: Guvernului îi place „dobânda la dobândă”

#News