Ștefănescu, din nou în vizită la Dragnea

„Speranțele și voturile multor români se aflā intr-o celulā din penitenciarul Rahova!”

Chiar dacă fostul lider social democrat stă de ceva vreme „la răcoare”, potrivit lui Codrin Ștefănescu, secretarul de partid ce îl vizitează destul de des, Dragnea are încă susținători și fani. Aceștia îi trimit scrisori la Rahova. Iar periodic, Ștefănescu ne face un colaj al „poștei”. Cea mai recentă astfel de situație a fost în acest weekend, după o nouă excursie la Rahova.

„Ieri am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat! Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu in mod constant. Se numește Teodor Daniel și sunā așa : “ Speranțele și voturile multor români se aflā intr-o celulā din penitenciarul Rahova!” Punct.”, a scris Ștefănescu, pe o rețea de socializare.

Citește și: Dragnea are, din nou, voie să șurubărească în atelierul auto de la Rahova

Deși și-a recăpătat dreptul de a munci la atelierul auto din cadrul penitenciarului, Dragnea se pare că încă nu „și-a intrat” în pâine, fapt care poate fi deprimant pentru acesta, neavând cu ce să își ocupe tot timpul liber. Dra poate citi scrisorile primite de la admiratorii și susținătorii săi.

Citește și: Liviu Dragnea, bolnăvior dar tot patriot

Adresa la care aceștia îi pot scrie este: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527!

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de Înalta Curte, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citește și: Dragnea, urmărit penal pentru viza de SUA