Delia / Foto: Wowbiz

În urma multor zvonuri potrivit cărora Delia ar fi însărcinată, artista lămurește situația cu o fotografie postată pe contul acesteia de Instagram. Din fotografie se poate observa faptul că aceasta are, în continuare, un abdomen plat, sculptat impecabil, astfel punând capăt controverselor cu privire la o eventuală sarcină.

Sursă foto: Cancan.ro

Delia nu pare prea interesată de subiect, la modul general

Întrebată în reptate rânduri dacă intenționează să aibă, la un moment dat, un copil, artista a declarat că „nu se simte apăsată de subiect”.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, relata Delia, la un moment dat, potrivit Cancan.ro.

Ce spune mama Deliei, Gina Matache

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, spunea Gina Matache, mama artistei, în 2017, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Zăvoranu, de la „zgripțuroaica” din telenovele, la cea din viața reală