YouTube introduce noi facilități pentru abonați

Este vorba despre o setare de calitate pentru unele dintre clipurile video găzduite de YouTube, numită 1080p Premium

YouTube a anunţat o serie de noi beneficii pentru abonaţii Premium, pentru a face mai interesant abonamentul vândut şi cresterea numărului abonaţilor. Cea mai interesantă nouă facilitate este o setare de calitate pentru unele dintre clipurile video găzduite de YouTube, numită 1080p Premium, potrivit ziare.com.

Comparativ cu clipurile la rezoluţie FHD obişnuită, 1080p Premium, conform descrierii oficiale, are un bitrate mai mare, care face ca imaginea să fie mai clară, inclusiv în cazul filmărilor care au multă mişcare, precum cele din sport sau gaming

. Noua opţiune marchează prima diferenţă la nivel de calitate video pe care YouTube o face între utilizatorii săi obişnuiţi şi cei care plătesc un abonament lunar. You Tube suportă, în sfârşit, SharePlay pe iPhone, facilitate care permite utilizatorilor aflaţi la distanţă să urmărească o filmare în acelaşi timp. Tot exclusiv pentru abonaţi, YouTube promite un plus de control pentru lista de clipuri care urmează să fie redate. Un abonament individual YouTube Premium costă 26 de lei pe lună în România şi include beneficii precum accesul la YouTube Music, blocarea reclamelor şi redarea în fundal.

Averse de ploaie şi vânt puternic în Dobrogea şi sud-estul Munteniei