Descinderi ale polițiștilor la o școală privată din Brașov

Perchezițiile se fac în cadrul unui dosar de luare de mită

Sursa foto: Facebook/Poliția Română

Polițiștii din Brașov fac luni dimineața trei descinderi, într-un dosar de luare de mită, la sediul unei unități de invățământ private, la cel al unei fundații și la locuința unei persoane fizice, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit IPJ Brașov, luni dimineața, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, efectuează trei perchezitii domiciliare în municipiul Brașov, într-un dosar penal privind infracțiuni de luare de mită și dare de mită.

Acestea vizează sediul unei unități de învățământ particulare, cel al unei fundații și domiciliul unei persoane fizice. „Se urmărește identificarea și ridicarea de mijloace de probă (înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidențe personale, sume de bani, etc.) ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, precum și conducerea la sediul poliției în baza unor mandate de aducere a 5 persoane pentru audieri”, arată Poliția Brașov. Acțiunea beneficiază de suportul tehnic de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. A nins în zonele înalte din judeţul Harghita