Liviu Dragnea, bolnăvior dar tot patriot

„Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527!”, a anunțat Codrin Ștefănescu

Liviu Dragnea, descris ca un patriot aflat la ananghie – firește, lăudătorul este, ca de fiecare dată, vrednicul său discipol, Codrin Ștefănescu, singurul social democrat care nu l-a părăsit pe fostul lider PSD la nevoie. „Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic!”, cam așa își începe Ștefănescu postarea pe Facebook.

Ba mai mult decât atât, din același mesaj aflăm că Dragnea se simte abandonat și neglijat, după cum i-ar fi mărturist, chiar în cursul serii trecute, la telefon, lui Codrin Ștefănescu, cel care care l-a asigurat că este încă „iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el!”.

Dragnea, încă nemuncit

Tot din relatările lacrimogene marca Codrin Ștefănescu aflăm că, deși există o hotărâre judecătorească în acest sens, lui Dragnea i-ar fi, încă, refuzat dreptul la muncă, accentuându-i-se, din pricina lipsei de activitate, toate bolile pământului. „Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!”, mai scrie Ștefănescu.

Și pentru că binele „mult-iubitului” este prioritar pentru Ștefănescu, politicianul îi roagă pe toți cei care îi citesc postarea și încă îl iubesc pe Liviu Dragnea, că nu rămână indiferenți suferinței acestuia și să-i lumineze ziua cu o scrisorică, două, nouă, publicând, pentru a doua oară anul acesta, adresa lui Dragnea, de la Rahova, semn că prima dată nu s-a rezolvat nimic.

„Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, a spus Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Dragnea are, din nou, voie să șurubărească în atelierul auto de la Rahova