Astăzi, 4 februarie, Pablo, cea mai faimoasă alpaca din România (poate chiar de pe tot Facebook-ul) împlinește 3 ani.

3 ani în care i-am urmărit aventurile, i-am cunoscut prietenii și am zâmbit, cu fiecare poză și poznă făcute.  

Cu toate că numărul ghivecelor de flori dărâmate a scăzut drastic în ultimul timp, Pablo are nenumărate alte activități cu care își umple ziua.

Se joacă cu Iancu, Cairo și Pedro, îl atrage din când în când și pe Otto în joacă și, în plus, execută cu profesionalism și devotament sarcinile trasate de Petrică, șeful de necontestat al gospodăriei.

Se ocupă, pe lângă toate astea, și de educația ”melului” (Pedro), împachetează pachete ce vor fi livrate în toată țara și nu uită, din când în când, să roadă tufele de trandafiri. Iese la plimbări pe drumuri de munte, mai ține câte un sfat ad-hoc și-l surprinde pe Otto în ipostaze inedite. O ajută pe Georgiana la partea de PR, mai dă share la câte un articol de-al lui Godină și, una peste alta, e foarte activ în social media.

De ziua lui a avut și tort, și invitați. Invitați de soi, aș spune eu, ținând cont de faptul că fiecare zi de naștere ar trebui sărbătorită alături de cei cu care te simți cel mai bine. Cu cei care ți-au devenit, în timp, familie.

La mulți ani, Pablo! La cât mai multe aventuri pozate, spre deliciul celor care te urmăresc, în fiecare zi!

Citește și: Pisica polițistă, motanul scriitor, motanul afacerist, motanul fugar și motanul politician: Felinele pe care stăm cu ochii, pe Facebook

Foto