Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a declarat război tuturor vedetelor sau semi-vedetelor care aleg să primească bani pentru reclame. A trecut rapid peste recentul divorț al lui Pepe. A certat-o destul pe Christina Ich, s-a plictisit și a trecut la treburi serioase. S-a înarmat cu mulți nervi și cu o tastatură rezistentă, a făcut o pauză de la Instagram și s-a mutat pe Facebook unde explică ce fac multe persoane pentru niște bani în plus.

Dă de pământ cu cele care se autointitulează ”influencere”, explică cum se fac banii în Social Media și insistă pe exemplul persoanal. Desigur, nu lipsesc cuvintele colorate, argoul sau apelativele cu care ne-a obișnuit de ani buni.

”Zecile de mii de mesaje primite îmi confirmă clar că sunteți însetați de subiectul asta, al INFLUENCERELOR MY ASS’, această specie de s****.Am să le iau pe rând pe toate alea care suferă mult de ele. Și promit că până nu le scot bășinile din cap nu mă las. Nu poți face ZILNIC reclamă la 10 creme pentru că e logic că nu ai TIMPUL NECESAR SĂ LE TESTEZI PE TOATE 10 și nu le poți recomanda. De aia va ies BUBE.

M-ați văzut voi vreodată pe mine să fac reclamă la ceva și să va astenizez de dimineață până noaptea cu așa ceva? Oare de ce? Eu aș putea face reclamă NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC ȘI FOLOSESC DE MULTĂ VREME. Astfel îmi ASUM SĂ VA RECOMAND! Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și va zic cum dorm ele în așternuturi de 8000 roni”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de Facebook.

Postarea nu conține nume, dar se încheie artistic cu poza Adelinei Pestrițu. Coincidență? Nu prea. Nervi? Destui. Comentatoarele de serviciu sunt femei la fel de plictisite ca și Oana. Îi dau dreptate, împart felicitări, inimi și like-uri, și se încurajează între ele.

Cu alte cuvinte: o zi normală din viața virtuală a Oanei Zăvoranu.

Citește și: Mircea Badea știe adevărul despre Andi Moisescu: ”Nu este bolnav”

#News