Șase mandate de arestare pentru traficanți de droguri din Rădăuți

Aceștia aveau clienți și copii de 13-16 ani.

Judecătorii de la Tribunalul Suceava au admis, joi, toate cele șase propuneri de arestare înaintate de procurorii de la DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava într-un caz de trafic de droguri. Paul-Alexandru Colibaba, zis ”Paul”, de 20 de ani, din Rădăuți, Răzvan Ionuț Berezovschi, zis ”Bubi”, de 22 de ani, din Dornești, Daniel Andrei Ieremiță, zis ”Titi”, de 18 ani, din Rădăuți, Raluca Sofronie, de 22 de ani, din Măneuți, Beniamin Emanuel Bodnar, zis ”Manu”, de 19 ani, din Rădăuți, și Nicolae Adrian Dumitrescu, zis ”Adi”, de 22 de ani, din Bădeuți, sunt cei șase arestați din dosarul care arată că aceștia avea clienți inclusiv copii de 13 ani, potrivit g4media.ro.

Membrii grupului infracțional comercializau drogurile și substanțele psihoactive cu sume cuprinse între 200 și 250 de lei per gram. În cazurile în care făceau livrare la domiciliu în comune limitrofe municipiului Rădăuți se mai adăuga un tarif de 50 de lei pentru transport.

 Tânărul identificat drept liderul grupării, Paul Alexandru Colibaba, cel care transporta cantități mari de etnobotanice și de droguri de risc de la Cluj-Napoca, a fost interceptat în timp ce punea la dispoziție substanțe în special elevilor de la unități de învățământ din Rădăuți.Tinerii, parte minori, au dezvoltat în scurt timp dependență față de aceste produse, lucru care le-a afectat sănătatea și dezvoltarea. Unii părinți au început să-și dea seama că ceva nu este în regulă și să depună sesizări la poliție. În timp, aceste sesizări au fost conexate și au ajuns pe masa procurorilor de la DIICOT. Și inculpatul Răzvan Ionuț Berezovschi, în vârstă de 20 de ani, a fost interceptat în timp ce se mira de faptul că o parte dintre clienții săi erau dispuși să-i dea orice aveau prin casă în schimbul acelor substanțe.

Două persoane arestate, după ce au furat bunuri în apropierea podului peste râul Olăneşti