Gușă analizează finalul campaniei electorale

Ultima săptămână de campanie electorală scoate la iveală dorințele ascunse ale oamenilor politici, indiferent de culoare. Analistul Cozmin Gușă dezvăluie „epurarea mediatică a miniștrilor”, dar și bătălia subterană „între sistemele oculte ce susțin PNL și USR-PLUS” pentru accesare „metodelor de fraudare a alegerilor”.

Mai mult, acesta consideră că interdicțiile impuse din cauza pandemiei, în ceea ce privește sărbătorirea Zilei Naționale este o tentativă de dezintegrare statală.

„Suntem în ultima săptămână a unei campanii electorale aproape inutile, în care nici nu s-au dezbătut marile greșeli ale actualei guvernări, dar nici n-am aflat despre viitoarele soluții politico-administrative ce-ar putea bloca DERAPAJUL NAȚIONAL din 2021. Partidele se preocupă strict de felul în care-și pot asigura scorul ce să le rezolve problemele interne ce țin majoritar de prezervarea scaunelor liderilor lor:

Liberalii se concentrează să găsească soluții ilegale pentru a trece pragul psihologic de 30% la vot, fapt ce i-ar face mai ușoară misiunea lui Iohannis de a construi un guvern în jurul lor, respectiv ar face cât de cât fezabilă dorința lui LuCOVID de a obține o nouă nominalizare pentru prim-ministru.

Pluseriștii se bazează pe metodele patentate ale REZERVIȘTILOR STATULUI PARALEL, ce-au funcționat binișor la locale, pentru a-și asigura voturi în plus care să-i ducă de la actualul 13-15% către scorul de 20% ce le va permite să emită pretenții asupra unor portofolii profitabile și influente din decembrie.

Este o bătălie subterană cumplită în aceste zile între sistemele oculte ce susțin PNL și USR-PLUS, pentru accesarea metodelor de fraudare posibile (pentru care s-au antrenat bine cu ocazia localelor, OPERÂND ATUNCI CU SUCCES FRAUDELE DOVEDITE ȘI NEANCHETATE!), luptă care se duce însă până la limita certurilor ce-ar putea incompatibiliza decisiv viitoarele înțelegeri.

Pesediștii, refuzați de către Iohannis în mod explicit și de nenegociat de la posibilitatea participării la guvernare, fac eforturi disperate să-și mobilizeze organizațiile pentru a-și prezerva la vot scorul de peste 30% cu care-i creditează sondajele actuale. Dacă vor reuși asta, vor putea trece mai ușor peste șocul intern al perspectivei opoziției pe termen nedefinit, șoc ce va fi dublat în mod cert de hemoragia de aleși pesediști din decembrie ce vor îngroșa efectivele parlamentare ale puterii.

UDMR, PMP și ProRomânia se bat pentru fiecare vot ce i-ar ajuta să treacă pragul electoral, cu șanse reale mai ales pentru primele 2 formațiuni, scorurile actuale așezând cele trei formațiuni politice în marja a cca 6%.

Înțelegeți din această descriere succintă că adevărata bătălie se duce deja pentru ocuparea locurilor în viitorul Guvern, unde au primit bilete de acces doar PNL și USR-PLUS. Relația dintre aceste partide este clar antagonică, iar animozitatea va crește exponențial pe măsură ce liberalii vor fi conștienți despre cât și ce anume din guvernare trebuie să cedeze în următoarele 2 săptămâni. Pentru ca să-i fie ușurată misiunea lui LuCOVID de a elimina miniștri liberali, s-a pus la punct în aceste zile un mecanism mediatic de denigrare a nedoriților, ce va scoate la iveală unele probleme ce-i vor face incompatibili cu postura de viitori miniștri pe cei pomeniți. Pluseriștii plusează la rândul lor, și rostogolesc detalii infamante despre titularii actuali ai ministerelor pe care și le doresc, iar acestea vor deveni vizibile în următoarele zile.

Altfel, în mod normal pe vremea asta ar fi trebuit să ne pregătim cu toții să celebrăm Sfântul Andrei și Ziua Națională, o s-o facem probabil doar în mod discret cu familia sau puțini prieteni deoarece, sub pretextul pandemiei, ne-au fost refuzate aceste sărbătoriri de către cei ce sapă de zor la dezintegrarea noastră statală. Iar exponenții acestora sunt exact cei despre care v-am zis azi cum se pregătesc să guverneze, și care sunt ținuți împreună exact de acest deziderat antinațional!

P.S. Priviți altfel acum vă rog, AUTOIZOLAREA ÎN MASĂ a miniștrilor lui LuCOVID!”, a scris Cozmin Gușă, pe Facebook.

Citește și: 1 Decembrie – Ziua Națională a României, fără fast în acest an

#News