Marcel Ciolacu

Liderii social-democraților, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au ieșit din autoizolarea, după ce au primit rezultatelor testelor Covid făcute miercuri, acestea fiind negative.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului și a aflat că nu s-a infectat cu noul coronavirus. Alături de șeful PSD s-a testat și Paul Stănescu, dar și Vasile Dîncu. Rezultatul venit joi dimineața arată că niciunul dintre cei trei nu este infectat, relatează Mediafax. Cei trei vor ieși, astfel, din izolare. Aceștia au decis să se autoizoleze după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, care ulterior au fost confirmați cu Covid-19.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are Covid-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.

Citește și: Record de infecții, peste 2000 de cazuri

#News