Ministrul Agriculturii, testat pozitiv Covid

Ministrul Agriculturi, Adrian Oros a fost testat pozitiv Covid, anunțul public fiind făcut chiar de acesta pe pagina sa de Facebook. Oros este al patrulea membru al Cabinetului Orban infectat cu noul coronavirus după ministrul Economiei – Virgil Popescu, ministrul Transporturilor – Lucian Bode și cel al Muncii – Violeta Alexandru.

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în această dimineață și din păcate e unul pozitiv. M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor. Dacă starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă și voi încerca să fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat. Multă sănătate tuturor!”, a scris Oros, pe Facebook.

Stroe de la Sport – negativ, dar izolat

Altfel, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe a anunțat că s-a autoizolat pentru 72 de ore, preventiv, după ce a participat la câteva activități politice alături de ministrul Oros.

„În urma anunțului colegului meu de Guvern, Adrian Oros, ministrul agriculturii, care a fost confirmat pozitiv pentru infecția cu SARS-COV-2, am luat decizia de a mă izola la domiciliu 72 de ore și de a realiza un nou test după această perioadă. Testul RT-PCR pe care l-am efectuat astăzi, joi, a avut rezultatul NEGATIV.

Ieri am participat la câteva activități politice în aer liber împreună cu domnul Oros și din acest motiv, pentru siguranță, am decis că este mai bine să rămân izolat până la un nou test.

Mă simt foarte bine și voi continua să dialoghez cu voi online, pe această pagină și pe rețelele sociale.

Trăim vremuri deosebite și trebuie să fim precauți, deși ne dorim, fiecare dintre noi, ca viața să revină cât mai rapid la normal.

Păstrați-vă optimismul pentru că e bun și pentru starea voastră de sănătate. Aveți grijă de voi și de cei de lângă voi!”, a scris Stroe, pe pagina sa de Facebook.

De la începutul pandemiei, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (Covid 19), 323.514 pacienți au fost declarați vindecați, iar 10.712 de persoane diagnosticate cu infecție cu Covid 19 au decedat.

Citește și: Violeta Alexandru și-a izolat până și ștampila de la minister

#News