Virgil Popescu

Ministerul Economiei, Virgil Popescu a fost testat pozitiv cu Covid, chiar înainte de plecarea într-o delegație oficială în Israel și Palestina.

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă”, a scris Virgil Popescu, pe Facebook.

„Virusul nu iartă”

Acesta a atras atenția cu privire la respectarea măsurilor impuse de autorități. „Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a completat ministrul Economiei.

Acesta urma să plece în delegație, în Israel și Palestina, alături de premierul Orban, ministrul de externe Bogdan Aurescu, și ministrul apărării naţionale, Nicolae Ciucă.

La nivelul României, în ultimele 24 de ore, a fost atinsă o nouă „bornă” a ratei de pozitivare, de 38,24%, cu 4.041 de cazuri noi de Covid, din 10.566 de teste realizate.

Citește și: Orban ne vrea cu mască de la indicele de 1,5 la mie

#News