Un deputat USR nu crede în bunele intenții ale președintelui

Stelian Ion, deputat USR, a spus, în urma declarațiilor președintelui Iohannis cu privire la deschiderea de colaborare cu USR că acesta s-ar fi referit, mai de grabă, la propriul partid, întrucât liberalii și-ar dori, în realitate, să guverneze singuri, sub nicio formă în vreo colaborare cu Alianța USR PLUS. Ion a mai declarat că viitoarea guvernare nu va fi în mâna unei singure persoane, ori a unui partid, ci în mâna cetățenilor, prin votul acordat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Cred că o astfel de apreciere vizează în primul rând PNL, pentru că ei sunt cei mai opaci în dialog, vor să guverneze singuri. Liderul PNL s-a şi exprimat de nenumărate ori că ar face mai degrabă altfel de alianţe. În privinţa noastră, viitoarea guvernare nu este în mâna unei persoane, nu este în mâna unui partid, este în mâna oamenilor, prin votul pe care îl vor acorda pe 6 decembrie. Vom vedea dacă vom avea un Guvern în jurul USR PLUS, aşa cum ne dorim noi şi cum sperăm că vom primi votul de la alegători, sau în jurul altui partid”, a susţinut Stelian Ion, într-o conferinţă de presă susținută astăzi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dan Barna, liderul USR, infectat cu COVID-19

Deputat USR: „Mesajul preşedintelui cred că a fost îndreptat mai degrabă spre PNL decât spre noi”

„Noi am fost întotdeauna deschişi şi s-a văzut şi în urma alegerilor locale. Acolo unde am putut face câteva colaborări în ideea de a scăpa în sfârşit de PSD, am făcut. (…) Mesajul a fost bine-venit, noi l-am perceput ca atare şi, bineînţeles, că suntem pregătiţi pentru guvernare şi vom duce mai departe toate aceste proiecte pe care ni le-am asumat”, a mai afirmat deputatul USR, Stelian Ion.

Citește și: Klaus Iohannis își dorește guvernare alături de USR

#News