Încă un membru al Guvernului Orban a fost testat pozitiv cu Covid

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anunțat pe o rețea de socializare că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Violeta Alexandru a precizat că va fi alături de colegii din minister, prin telefon, căci mai are încă mult de muncă.  Aceasta este al treilea membrul al cabinetului Orban care s-a infectat cu Covid, după ministrul Economiei, Virgil Popescu și cel al Transporturilor, Lucian Bode.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.

Adevărul este că am tras mult, mai ales în ultima perioadă. Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat.”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Altfel, nici social-democrații nu au fost ocoliți de Covid, Vasile Dîncu și Paul Stănescu au anunțat la începutul acestei săptămâni că sunt infectați.

„Noi l-am avut infectat pe domnul secretar general Paul Stănescu, eu am avut contact cu el şi mi-am făcut imediat testul. Domnul Stănescu a avut simptome, s-a tratat la domiciliu şi de marţi poate ieşi. Şi domnul Vasile Dîncu a fost infectat. (…) Eu cred în testare, ea trebuie făcută mai ales atunci când există anumite suspiciuni. Cred în purtarea măştii, mi-a demonstrat-o Radu Moldovan. Am avut o întâlnire în interiorul partidului vreo şase sau opt lideri judeţeni şi Radu Moldovan avea suspiciuni că ar avea coronavirus, a stat numai cu mască în prezenţa noastră şi, în afară de el, nu a făcut nimeni coronavirus. Deci, cred în obligativitatea purtării măştii”, a declarat Ciolacu, citat de Agerpres.

Citește și: Peste 10 mii de cazuri Covid în 24 de ore, a doua zi la rând

#News