Dan Teodorescu
Dan Teodorescu

Nu este pentru prima dată când Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, trebuie să se justifice, să explice sau să deseneze pentru cei care nu pricep. Iar cei care nu pricep au mereu talentul de a specula, jurându-se cu mâna pe inimă că ei dețin adevărul abosolut.

Facerea de bine este etichetată ca mână care primește mită. Într-un context al normelor primare de igienă, mulți decid să aducă în discuție politica. În contextul în care se discută despre mere, intervin cei care pun ananasul în pizza. Legătura? Inexistentă.

Teodorescu a insistat într-un îndemn de bun simț: ”purtați mască”. Păreriștii de serviciu nu au înțeles o frază simplă are conține un subiect și un predicat. Efectul frazei nu a fost masca peste figură, ci multe neadevăruri puse în cârca (ușor apolitică) a solistului de la Taxi.

Nu se apără, ci explică, apelând la ironie. Explică faptul că nu este plătit, că PNL și PSD sunt o apă și-un pământ și insistă pe o vagă simpatie pentru USR PLUS. În urmă cu aproximativ o oră, Teodorescu a decis să lămurească mințile întunecate, minți care văd politică în fiecare cuvințel:

Te plătesc ăia de la penele să ne zici de mască, eşti sluga lor, îi pupi în c*r

În atenția celor care mi-au scris în ultimele săptămâni „te plătesc ăia de la penele să ne zici de mască, eşti sluga lor, îi pupi în c*r”:

Pentru început aş dori să vă reamintesc părerea mea despre pesede: părerea mea despre pesede este că m**e. Ei bine, părerea mea despre penele este aceeaşi, cu amendamentul că ofer un pahar cu apă la final. Şi asta doar din respect pentru domnul Bolojan şi alți câțiva oameni cumsecade. Dacă tot veni vorba, părerea mea despre usereplus este că privesc spre viitor cu încredere şi cu fermoarul deschis, pentru orice eventualitate.

Să nu uit: purtați mască! (mesaj sponsorizat de penele)

Ironia rămâne ironie, dar problema intervine atunci când trebuie să apelezi la un registru sexual pentru ca unii să priceapă ironia. Că altfel nu se poate.

Citește și: Bittman nu crede în COVID, dar poartă mască

#News