Profil de candidat – Laura Vicol, pentru Camera Deputaților, din partea PSD

Laura Vicol se află pe un frumușel și eligibil loc trei pe listele PSD Dolj, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. În strânse legături de prietenie cu Lia Olguța Vasilescu, aceasta a reușit să se înșurubeze și de data aceasta, dovedind că e multilateral dezvoltată și, în general, extrem de norocoasă.

Considerată de Ciolacu o femeie pe care „experiența sa de avocat o recomandă să fie membru în Comisia Juridică”, acesta tinde să uite tipul de avocatură practicat de Laura Vicol. Și dacă președintele PSD uită, nu-i nimic, îi reamintim noi:

Avocatul Diavolului?

Pe larg, Laura Vicol a fost, de-a lungul timpului, avocata multor personaje cu iz controversat, printre care și a unuia dintre liderii Clanului Sportivilor, a lui Nuțu și a lui Sile Cămătaru, însă și a fostului colonel SRI, Daniel Dragomir.

Însă controversele din spatele carierei sale avocățești nu s-au oprit aici! Tot Laura Vicol este cea care a reprezentat-o, la momentul respectiv, pe Alina Bica în instanță, fiind, la rândul ei, reținută pentru 24 ore de procurorii anticorupție, pentru suspiciunea de favorizare a făptuitorului și instigare la infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activitați.

Am auzit că singurul lucru major care i se impută e că a avut niște clienți – toți avem dreptul de a fi apărați. Experiența sa de avocat o recomandă să fie membru în Comisia Juridică, nu văd un lucru rău. Să judec un om în funcție de de clienții săi, nu mi se pare corect

se justifică Marcel Ciolacu

Mai mult decât atât, în 2019, Laura Vicol se afla pe un loc de top pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare, din partea PRU, partid anti-european declarat, cu viziuni suveraniste și politici anti migrație musulmană, de mai-mai c-ai fi zis că-s conduși de Viktor Orban. În realitate, partidul era condus nu de Orban al Ungariei, ci de Ghiță al nostru, Sebastian Ghiță.

Femeile politicii românești nu țin cont de râcă dintre partide

O poveste platonico-politică de tipul Romeo și Julieta, cu Laura Vicol și Elena Băsescu

Cine a zis că femeile sunt acele ființe care țin ranchiună, se pare că nu le-a întâlnit pe Laura Vicol și pe Elena Băsescu, prietene la cataramă, cu toate că fac parte din partide diferite care, de-a lungul timpului s-au criticat c-o vehemență uluitoare. În acest caz, ori vorbim despre o prietenie sinceră ce trece dincolo de interesele de partid, ori vorbim despre un act de spionaj bine pus la punct, mai ceva ca-n romanele cu James Bond.

O manea pentru doamna avocat

Foto: Cancan.ro

Dincolo de relațiile platonice, Laura Vicol este, de asemenea, cunoscută publicului larg pentru relația de amor cu bani și năbădăi pe care a avut-o cu Leo de la Strehaia, pe numele lui adevărat Stelică Mihai. Pe vremea aceea, din dragoste absolută pentru avocata blondă, Leo de la Strehaia îi lipea mulți euro pe frunte lui Adrian Minune pentru a-i compune o manea. Firește, în plus față de toate vacanțele luxoase în Dubai.

Avere, avere, dar să știm și noi!

Declarație de avere – Laura Vicol

Conform declarației sale de avere, Laura Vicol are în posesie un teren intravilan de 3.000 mp în Brașov, cumpărat în 2001, dar și un teren extravilan în județul Ilfov, cu o suprafață de 11.0000 mp, achiziționat in 2006. Vicol mai are și un apartament de 56 mp în Mamaia Sat.

Cu două mașini de lux la activ, și anume un BMW X1 și un Porsche Cayenne, Laura Vicol se mai poate lăuda, în plus, cu alte câteva obiecte valoroase, printre care ceasuri, genți de firmă, tablouri și bijuterii, cu o valoare totală de 310.000 de euro (2004). Anul 2016 i-a adus în plus în visteria bogățiilor obiecte similare în valoare de 440.000 de euro.

Potrivit declarației de avere, avocata deține în conturi aproximativ 1 milion de lei, 250.000 de euro și 90.000 de dolari. Și pentru că-i generoasă de felul ei, Vicol a dat împrumuturi de 150.000 de euro si 2,5 milioane de lei.

Internetul, despre Laura Vicol

Clanul Olguta-Manda a infipt-o pe Laura Vicol prima pe lista PSD pentru Camera Deputatilor. Aceasta a fost avocata lui Daniel Dragomir

Aktual24

PSD, „oameni noi”: Controversata Laura Vicol, fosta avocată a fugarului Daniel Dragomir, deschide la Dolj lista pentru Camera Deputaților

Universul.net

Laura Vicol: „A venit momentul în care toată lumea trebuie să înţeleagă că toţi suntem români”

Jurnalul Olteniei

Laura Vicol, confidenta lui Răzvan Ciobanu, primele declarații după audieri: „Au apărut detalii noi!”

Antena 1

Nuntă cu ștaif! Laura Vicol, sexy avocata Alinei Bica, s-a căsătorit cu un controversat afacerist

Ziarul Profit

Ciolacu anunță că Laura Vicol, cunoscută drept avocata cămătarilor, va fi membru în Comisia juridică dacă va intra în Parlament

G4Media

Prietene in cluburi, rivale in politica. Cazul Elena Basescu (PMP)- avocata Laura Vicol (PSD)

Ziare.ro

Citește și: Profil de candidat – Elena Băsescu, pentru Camera Deputaților, din partea PMP

#News