Trei funcții noi pentru utilizatorii WhatsApp

 Una dintre modificari vizează ștergerea mesajelor

WhatsApp va introduce în următoarele săptămâni trei funcții noi în chat, legate de mesajele şterse, grupuri şi ultima accesare.Actualizările vor fi prezente atât pe iPhone-uri, cât și pe telefoanele cu sistem de operare Android, potrivit Tecnoandroid, potrivit ziare.com.

 Una dintre modificari vizează ștergerea mesajelor. Utilizatorii vor avea la dispoziție două zile pentru a șterge un mesaj dacă destinatarul nu l-a văzut.

Această noutate va fi valabilă atât pentru conversațiile individuale, cât și pentru cele de grup. De asemenea, utilizatorii vor putea părăsi un grup fără ca ceilalți membri să fie informați despre acest lucru printr-o notificare. În plus, utilizatorii vor putea în curând să selecteze contactele cărora să le afișeze ultima accesare pe platformă (”Last seen”) fără ca informațiile să fie șterse definitiv și general pentru toate contactele din agendă. Spre deosebire de ceea ce a fost prevăzut până acum pe piața de mesagerie virtuală, utilizatorii de pe WhatsApp vor putea în curând să selecteze contactele cărora să le afișeze ultima accesare pe platformă, fără ca informațiile să fie șterse definitiv și general pentru toate contactele din agendă.

WhatsApp Messenger este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia.

Amendă de 60.000 de lei și plângere penală pentru poluarea râului Argeș cu produse petroliere