Horoscop azi, vineri 3 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de către opoziția Lunii de pe Rac cu planeta Mercur de pe Capricorn. Acest eveniment celest mai puțin pozitiv ne vorbește de: indecizie, agitație, volatilitate, îngrijorare, stres, instabilitate și hipersensibilitate. Pentru a mai tempera din efectele neplăcute ale acestui unghi astral mai problematic, va trebui ca pe parcursul acestei zile să încercăm să fim ceva mai practici, realiști, pragmatici, raționali și stabili în sens afectiv.

BERBEC

Aștrii zilei vă preconizează un risc semnificativ de neînțelegeri cu o femeie mai în vârstă din familie. Totodată, astrele vă mai arată și mai oscilanți și iritabili sub raport emoțional. Nu este o zi fastă pentru tatonări de ordin profesional!

TAUR

Puteți resimți o stare emoțională ușor mai agitată și tensionată. Nu este o zi bună pentru munci de ordin intelectual. Din păcate, în această zi nu vă sunt indicate călătoriile lungi, mai ales cele pe calea aerului!

GEMENI

Astăzi nu aveți parte de indicii financiare foarte pozitive. Totodată, puteți manifesta și mici carențe în a vă prezenta talentele, abilitățile și competențele la adevărate valoare a acestora! Fiți mai grijulii la accidente de circulație!

RAC

Vă puteți arăta mai idealiști, hipersensibili și visători. Nu vă este o zi tocmai potrivită pentru întreprinderi majore de ordin practic, pragmatic. Pot apărea și unele discuții mai neplăcute cu persoana dragă!

LEU

Puteți resimți o stare acută de oboseală, de surmenaj, fiind absolut necesar să vă odihniți și să vă menajați sănătatea mai serios! Există și riscul unor discuții mai puțin prietenoase cu colegii, deci dați dovadă de mai mult tact în discurs!

FECIOARĂ

Vi se pot reliefa unele minore neînțelegeri în relația cu o prietenă ceva mai matură. Comunicarea cu persoana iubită nu va fi nici aceasta foarte pozitivă! Atenție și în relația cu proprii copii!

BALANȚĂ

Din nefericire, imaginea dumneavoastră publică poate avea de suferit în această zi. Pot interveni și unele discuții mai deranjante cu membrii familiei! Nu este o zi de succes pentru a vă face planuri majore ce țin de casă.

SCORPION

Puteți resimți unele mici dificultăți de concentrare mentală, intelectuală. Puteți primi și o veste mai puțin fericită despre sau de la o femeie mai în etate de a mare distanță. Încercați să fiți ceva mai elocvenți în comunicare!

SĂGETĂTOR

Din păcate, vi se prezintă un minor risc de incidente sau accidente, așadar fiți ceva mai atenți! Discuțiile legate de bani ori de resurse nu vă sunt tocmai avantajoase, rodnice în această zi!

CAPRICORN

Vi se pot reliefa unele mici tensiuni în viața maritală. Nu este o zi de bun augur pentru afaceri, tranzacții și chestiuni importante de ordin legal. Vă puteți arăta și mai duali, inconstanți, superficiali și turbulenți.

VĂRSĂTOR

Puteți resimți unele mici probleme de sănătate. Vi se pot prezenta și unele tensiuni în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Totodată, astrele vă relevă și mai puțin raționali și obiectivi în judecată.

PEȘTI

Aveți parte de indicii mai puțin favorabile în viața romantică. Încercați să fiți ceva mai constanți și predictibili în relația cu persoana iubită! Se pot reliefa unele tensiuni comunicaționale și în relația cu un prieten mai tânăr.

Horoscop HashtagNews