Gabriel Cotabiță
Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță a cunoscut coma, a trecut pe lângă moarte, a fost declarat decedat de presă, dar şi-a revenit miraculos. Se pregătește pentru o nouă viață care poate începe chiar și după 60 de ani: va împlini pe 1 noiembrie 65 de ani și a decis să-și serbeze ziua alături de fani, dar în fața ecranelor.

Anul 2020 nu îl ține pe artist departe de muzică sau de concerte, iar pandemia nu-i cenzurează vocația. Cotabiță a decis să-și facă și să ofere un cadou inedit și muzical. Astfel, artistul va ține un concert online, începând cu ora 20.00, concert care va fi transmis pe Facebook și Youtube.

”Și pentru mine a fost un an greu, ca pentru toți artiștii. Și probabil că va mai fi. Din fericire, am avut ocazia să cânt în vara asta seară de seară la un hotel din Olimp. Acolo m-am reîntâlnit cu Florentin Milcof, alias Othello.

Am cântat împreună, iar publicul a primit neașteptat de bine această asociere. Astfel, ne-am hotărât să facem o echipă cu care să producem și să promovăm o serie de concerte live sub titulatura Redivivus. Este numele primei trupe cu care am cântat”, a declarat Gabriel Cotabiță, citat de click.ro.

Și pentru că ziua de naștere nu este singurul subiect despre care Cotabiță vorbește, artistul a făcut dezvăluiri în legătură cu cel de-al doilea prenume pe care îl are, și anume Emil.

”Mama mi-a povestit de curând că niciun doctor nu-i dădea vreo șansă că mă poate naște. A fost o noapte de calvar. M-au scos cu forcepsul, cred că vreo opt ore s-au chinuit, după care domnul doctor de acolo i-a spus că trebuie să îmi pună numele lui, pentru simplul motiv că dacă nu era el, eu nu mai existam. Și de aceea mai am și numele Emil”, a spus Gabriel Cotabiță.

Citește și: Dan Teodorescu e Zen și vine cu explicații: „Du-te-n …. mea!”

#News