Liviu Pleșoianu FOTO Facebook

Fostul social democrat, Liviu Pleșoianu, care va candida  pentru un nou mandat de parlamentar din partea Partidului Ecologist Român, este foarte acid la adresa lui Marcel Ciolacu. Pleșoianu l-a numit, ironic, „academicianul SRI”, cel care a reformat „total” PSD-ul, prin primirea înapoi a foștilor membri de partid.Fostul social democrat, Liviu Pleșoianu, care va candida  pentru un nou mandat de parlamentar din partea Partidului Ecologist Român, este foarte acid la adresa lui Marcel Ciolacu. Pleșoianu l-a numit, ironic, „academicianul SRI”, cel care a reformat „total” PSD-ul, prin primirea înapoi a foștilor membri de partid.

„Când am intrat eu în 2016 în PSD din păcate nu mai are legătură cu cel din 2020. Cel din 2020 e exact opusul celui din 2016. Pentru mine e cu neputință cum un om care cere votul oamenilor este capabil să-și schimbe discursul și principiile pe care a afirmat că le-a crezut de pe o zi pe alta. A fost o cotitură după alegerile europarlamentare.

Să nu-l aud vreodată pe domnul Marcel Ciolacu că se referă la mine cu maxim tupeu ca la cineva care a părăsit barca, cum îl aud mai nou, în condițiile în care am avut nenumărate motive să plec.  Dacă vă uitați la PSD reformat e plin de politicieni ba că au plecat în alte partide și au revenit. Iar acum sunt bine mersi pe liste și sunt ‘acasă’. Vă dau exemplu pe domnul Tudose.

Domnul Ciolacu este un academician SRI… I se potrivește acest termen de academician ca nuca în perete. Doamna care a fost înaintea sa era la nivel de Harvard.

Pe undeva prin primăvara echipa domnului Ciolacu a încercat să mă apropie: dacă doream să-mi fie bine, să fiu la loc călduț, băteam palma cu ei și eram pe loc eligibil. N-am făcut-o! Pentru mine important e să avem niște principii! Asta ne face oameni politici, nu politruci!”, a spus Liviu Pleșoianu.

Citește și: Pleșoianu: „Ăla ela Dlagnia țel lău! Io sunt Țiolacu țel bun!”

#News