Holograf
Holograf

Trupa Holograf nu este alcătuită doar din muzicieni, ci și din păreri: multe, revoltate și, mai ales, nesolicitate. Membrii trupei își iau apărarea unul altuia, uită de chitără, microfon și tobe, apelând la explicații. La fel de nesolicitate.

Uită de muzică, dar apelează la tastaturi înfierbântate pentru a face lumină pe rețelele de socializare. Un exemplu este Mugurel Vrabete, component a trupei Holograf, care are multe păreri și multe sentimente în legătură cu virusul. Își expune opiniile, mai ales după ce Dan Bittman, colegul său de scenă, a declarat că s-a săturat de restricțiile din pandemie.

Mugurel îi ia locul lui Bittman, devine păreristul de serviciu și rămâne alături de Dan, așa cum a făcut-o timp de 30 de ani: loial, vocal și pregătit de concerte. De data asta, un concert supărat pe Facebook:

”E momentul să spun ceva. Dan Bittman este prietenul și colegul meu de peste 33 de ani. O vârstă biblică, pentru cine are cunoștințe în domeniu. Aveți dreptul la părerile dumneavoastră, dar nu înțeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul Scânteia a închis redacția de mult.

Cu riscul infatuării, vă spun că am un IQ peste medie, am absolvit facultăți și mastere. Mie îmi pute ceva și cred că multora la fel. Nu pot să trag concluzii, pentru că nu am date corecte dar, ca un om care a intrat și la Matematică, și care a absolvit Arhitectura, atunci când între cauze, măsuri și efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neștiință, a impostură, fie și a conspirație.

Așadar, cei care îl atacă pe Dan vor fi eliminați din lista mea. Vă doresc succes cu părerile dumneavoastră, dar nu am chef să le ascult. Pandemie plăcută”, a scris Iulian-Mugurel Vrabete, basistul trupei Holograf, pe Facebook.

Citește și: Dan Teodorescu e Zen și vine cu explicații: „Du-te-n …. mea!”

#News

Foto