Incendiu violent la o fabrică de mobilă din județul Caraș- Severin

Trei hale au ars integral

Un incendiu violent s-a produs în cursul nopţii de luni spre marţi la o fabrică de mobilă din oraşul Bocşa, potrivit ziare.com.

Flăcările s-au manifestat în mai multe focare, acoperind o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

„Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare şi propagare rapidă, pe mai multe direcţii, pe o suprafaţă de peste 2.000 metri pătraţi. Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate şi de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum şi la un uscător”, a precizat ISU.

La faţa locului au intervenit şase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, unul de prim ajutor, precum şi grupa operativă a Inspectoratului.

În sprijinul echipajelor de pompieri s-au deplasat şi o autospecială de stingere şi o cisternă de 30.000 litri din cadrul ISU Timiş. Acţiunea de stingere este îngreunată de materialele combustibile depozitate, ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, căutarea şi lichidarea focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale focului.

Produse din carne de pui cu salmonella, descoperite de Protecția Consumatorului în mai multe supermarketuri din țară