Delia
Pagina de Facebook Delia

Delia a început intens pregătirile pentru a apărea cum trebuie pe scenă și la piscină. Artistă are o siluetă demnă de invidiat, ea acordând o mare atenție aspectului ei fizic. Delia face sport de o perioadă destul de mare de timp, încercând să mănânce din ce în ce mai sănătos.

După o sesiune de alergat în natură, la aer curat, Delia și-a sunat șoferul personal pentru a o duce la sală. Delia nu s-a mulțumit să alerge în aer liber. Ea s-a dus să antreneze restul corpului la o sală specială de antrenament, unde obișnuiește să meargă atunci când nu face exerciții chiar la ea acasă.
Delia este recunoscută pentru stilul vestimentar nonconformist. Ultima apariție a cântăreței i-a adus numeroase critici din partea fanilor, dar și comentarii savuroase. Spre deosebire de unele artiste din România care aleg să îmbrace ținute provocatoare, Delia preferă hainele largi, puse în valoare de culori neon. În cea mai recentă imagine publicată pe rețelele sociale, artista apare îmbrăcată în niște blugi foarte largi, pe care i-a asortat cu un hanorac. Fotografia nu a fost pe placul fanilor, care n-au ezitat să reacționeze.

Delia Matache este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Încă de când a lansat prima ei piesă, ea a fost apreciată de public, atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru frumusețea ei. Artista se laudă cu mii de fani în întreaga lume. Delia Matache este o apariție spectaculoasă indiferent de eveniment. Atunci când urcă pe scenă, ea le transmite toată energia fanilor. Pentru firea ei pozitivă, dar și pentru talentul ei incontestabil, este îndrăgită de mii de oameni, atât din România, cât și de peste hotare. Jurata de la X Factor se laudă cu studiile sale, celebra cântăreață terminând Liceul de Muzică „Dinu Lipatti’ din București. Soția lui Răzvan Munteanu a luat lecții de pian, iar în particular a făcut și lecții de flaut, timp de cinci ani.

Raluca Bădulescu și-a șocat fanii!