Victor Ponta

Victor Ponta a vrut să fie premier, dar nu i-a ieșit

După ce în prima instanță declarase cum că cea mai bună opțiune pentru funcția de prim-ministru al României ar fi „tehnocratul” Raed Arafat, acesta a executat ieri o schimbare de o sută optzeci de grade, autopropunându-se în funcția de premier. Cine altcineva mai potrivit pentru o astfel de misiune, decât cel mai experimentat și cel mai dârz politician din România? N-are niciun fel de importanță faptul că, la momentul oportun, Victor Ponta a fost demis și trimis acasă în huiduieli și proteste! El își știe valoare iar asta e tot ce contează!

Planuri eșuate, visuri zdruncinate

Dar n-a fost să fie! Fostul contracandidat la prezidențiale al lui Klaus Iohannis și-ar fi dorit să fie prim-ministru, însă opțiunile președintelui nu l-au inclus. Președintele avea alte planuri, și anume de a-l numi premier de sacrificiu pe Florin Cîțu.

Ce părere are Victor Ponta despre asta, oare?

„Este al saptelea prim-ministru desemnat, în cinci ani. Nu mai numărăm miniștrii. Nu știu dacă e semnul cel mai bun pe care o țară îl dă apropo de investiții, de stabilitate, de seriozitate. Președintele Iohannis vrea în continuare alegeri anticipate. Înțeleg că le va obține dacă cei de la PSD merg să facă cvorumul, atunci le va obține. (…) Dacă are această înțelegere cu PSD-ul își atinge obiectivul politic. Chiar și cu acordul PSD-ului, cel mai repede vom avea alegeri parlamentare în 28 iunie”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta.

Citește și: Ponta merge pe rețeta „Cioloș”, își dorește un tehnocrat

#News