Rareș Bogdan vorbește mult și nu spune nimic

Cât despre viitorul lider al PNL, el poate fi oricine. De la varianta unicului candidat, în persoana aceluiași Ludovic Orban, la posibilitatea ca Ilie Bolojan sau Emil Boc să reprezinte viitorul formațiunii politice liberale

Rareș Bogdan, fost jurnalist, actual politician, pare să fi intrat în campanie electorală. Astfel nu ne explicăm multele apariții pe la emisiunile tv, din ultima perioadă. Și cum era firesc, Rareș Bogdan a vorbit inclusiv despre viitorul șefiei din cadrul PNL, utilizând multe cuvinte goale, de dragul de-a spune ceva care… să nu spună nimic.

Rareș Bogdan suferă de „importanță”

„Nu știu pentru ce funcție voi candida la congres. Voi intra într-o echipă, îmi doresc să fiu în conducerea PNL, dar nu înseamnă că trebuie să fiu eu președinte executiv, secretar general… Pot fi vice-președinte, prim-vicepreședinte sau simplu membru. Dar să am un cuvânt de spus! Și să conteze ceea ce eu spun”, a spus Bogdan la emisiunea Punctul de întâlnire, moderată de Radu Tudor la Antena3.

Cât despre viitorul lider al PNL, el poate fi oricine. De la varianta unicului candidat, în persoana aceluiași Ludovic Orban, la posibilitatea ca Ilie Bolojan sau Emil Boc să reprezinte viitorul formațiunii politice liberale.

„Eu și Ludovic Orban nu suntem într-un război: să se înțeleagă lucrul acesta! Suntem oameni rezonabili, oameni raționali, susținători ai dialogului… Însă în momentul de față nu cred că trebuie să vorbim de bătălia din PNL. Ea se va duce în septembrie – octombrie…”, a adăugat acesta, în cadrul emisiunii.

Citește și: Rareș Bogdan le cere liberalilor să-și respecte promisiunilor electorale