Dragoș Bucur, pe urmele Oliviei Steer

Actorul a declarat că nu poartă mască și nici nu intenționează să se vaccineze

Actorul Dragoș Bucur a declarat că nu se vaccinează și nu poartă mască. Cu toate că atitudinea nu suprinde pe nimeni, de vreme ce există o sumedenie de alte celebrități care și-au manifestat „anarhia” vizavi de subiectul în cauză, atunci când vine vorba de Dragoș Bucur lucrurile se schimbă.

Dragoș Bucur: „În cazul În care nu aveați pe cine sa înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”

„Nu înteleg de ce trebuie să faci propaganda? Mare dezamăgire…”, i-a spus un fan actorului.

De vreme ce Dan Bittman sau Olivia Steer au declarat, sus și tare, încă din primele luni de pandemie, că nu cred și nu vor, lui Dragoș Bucur i-a luat un an să recunoască asta. În condițiile în care actorul contacta Covid-19, în urma cu câteva luni. Astfel, trecut deja prin boală, atitudinea prezentă e una care el puțin ieșită din comun.

Actorul a fost infectat cu Covid-19

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, spunea, la vremea respectivă, Dragoș Bucur, despre starea sa de sănătătate.

Prezentatorului emisiunii „Visuri la Cheie” i-a fost îndeplinită dorința: unii utilizatori l-au înjurat, însă au existat și o serie de comentatori care au găsit în acesta un model de urmat în viață. În mod sigur, actorul are dreptul să aibă opinia sa referitoare la subiect, însă nu putem să nu remarcăm metoda subtilă de publicitate, una prost aleasă desigur, cu foarte mari șanse să se întoarcă împotriva sa.

Citește și: Gata, s-a rezolvat! Olivia Steer are antidotul pentru Coronavirus