O mai țineți minte pe Olivia Steer, fata aia fumușică care pe timpuri lucra la PRO TV, pentru ca mai apoi să-l blesteme soarta pe Andi Moisescu s-o ia de nevastă și să devină casnică și păreristă? Haideți, tot nu vă spune nimic? Ten curat, toxine zero, da, despre ea vorbim!

Ei, bine, iată că aceasta recidivează cu un nou tratament minune, de data aceasta pentru Coronavirus. Dacă marii speciliști ai lumii încă n-au reușit pe deplin să izoleze tulpina de Coronavirus, astfel, nici să găsească un leac pentru teribila epidemie, nu disperați! Olivia Steer vine în ajutorul oamenilor de știință cu o rețetă creată chiar de mânuțele ei dibace de gospodină vegană cu aere de homeopat fără diplomă.

Citește și: Firea crede în gripă, dar nu în epidemie

Celor ce doresc să-și sporească șansele de a moșteni pământul, după ce acesta va fi decimat de gripă și de Coronavirus, le recomandăm o porție zdravănă de râs și-o rețetă realizată musai din produse chinezești. Nu de alta, dar știți voi cum era vorba aia: fight fire with fire, așa și-n cazul acesta, împotriva unei amenințări chinezești fiind necesar să acționezi cu arme chinezești, ca de exemplu usturoi, ceapă, hrean, oțet și alte mirodenii venite de la prietenii noștri asiatici.

”După ce anul trecut am reușit să salvez atâția copii nevinovați de injecțiile cu mercur și plumb care i-ar fi transformat în autiști, revin și în acest sezon cu rețeta naturistă a VACCINULUI ANTIGRIPAL, chiar dacă o să se supere iar domnul Cercel că-i stric afacerea cu epidemia, și apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziții de vaccinuri ”, declară Olivia Steer.

” 1/4 cană de usturoi pisat, musai chinezesc
1/4 cana ceapă, asta poate fi și de Buzău dar să fie tocată chinezește
1/4 cană ardei iute chinezesc tocat
1/4 cană ghimbir ras, merge și un sfert de pahar de bere chinezească cu ghimbir în loc
3 linguri de hrean ras tot chinezește
1 lingura cuișoare pisate
750 ml oțet organic de mere
Se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masa”.

Citește și: Coronavirus ar putea ajunge și în România

Analizând un pic rețeta minune a anti-vaccinistei Steer, observăm, fără să calculăm prea mult, că toate ingredientele alea nu prea au cum să intre în borcanul salvator, întrucât, doamnă, borcanul ăla e prea mic!

Noi o încurajăm pe Olivia Steer să-și prepare rețeta anti gripă și Coronavirus. Nu de alta, dar poate așa va lua și Andi Moisescu o decizie, mânat de tot mirosul ăla de usturoi și ceapă.

ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET ȘI SE CERE A FI TRATAT CA ATARE.

#News #Coronavirus