Victor Ponta / Foto: Facebook

Ponta merge astăzi la consultări

Cum e programat astăzi împreună cu grupul parlamentar PRO Europa la consultări la Cotroceni, Ponta merge pe varianta unui tehnocrat. Unde am mai auzit noi, oare, povestea asta? Nu cumva e aceeași poveste de acum câțiva ani? Aceeași poveste pe care Victor Ponta, da, același Victor Ponta, o critica din toți rărunchii lui de pesedist? Cioloș, bea niște apă și nu mai sughița!

O fi mai bine cu un alt tehnocrat, cine știe! Dar nu cu orice tehnocrat, ci cu ăla pe care-l vrea Viorel.

„Acum, sper în ceasul al 13-lea ca preşedintele să numească o persoană profesionistă, nepolitică. Dacă o ţine tot cu PNL şi de data asta, cu USR, cu Băsescu, cine o mai vrea pe acolo, e o mare greşeală. Să pună o persoană nepolitică, un profesionist care să-şi facă o echipă de profesionişti, nu miniştri care în fiecare moment, în loc să muncească pentru transporturi, sănătate, educaţie, se gândesc la partid şi unde îi pune partidul şi să încercăm să ameliorăm, să atenuăm rezultatele crizei în care ne aflăm. Aşa ceva noi, de la Pro România, o să votăm, orice altă formulă. Să o luăm de la capăt iar cu PNL am greşi total. Definiţia nebuniei este să faci mereu acelaşi lucru, aşteptând un rezultat diferit”, a afirmat Victor Ponta, marți seară, la Antena 3.

Ziua Cârtiței la Cotroceni

Ponta merge pe un tehnocrat și speră că dorința îi va fi îndeplinită de către președintele Iohannis. Nu de alta, dar speranța moare ultima. Și-apoi, cu un penelist se pare că n-a mers, așadar, de ce n-am încerca și cu un tehnocrat pe care să-l împingă din urmă Ponta?

„Am vorbit şi cu domnul Ciolacu de la PSD şi am spus: atenţie, nici vorbă, vine acum PSD, îşi pune miniştri; ar fi o mare greşeală. Partidele se ocupă de alegeri (…), noi ne luptăm pe candidaţi, programe şi ştim că la guvern este cineva care munceşte pentru România. Nu trece un alt guvern, vorbesc în numele Pro România, că nu votăm un alt Guvern Orban, fără Orban. Nu cred că trece alt guvern, iar datoria preşedintelui este să fie preşedinte al României, nu al PNL, să nu pună interesul PNL înainte, ci al României, care este de a avea un guvern de profesionişti, care să lase interesul de partid şi să acţionează într-o perioadă extrem de gravă pentru România”, a adăugat Victor Ponta, liderul Pro România. Care va intra la consultări cu președintele Klaus Iohannis cu formațiunea parlamentară PRO Europa.

Citește și: Reîncepe bâlciul. Președintele se va consulta din nou cu partidele

#News