Viorica Dancila

Fostul prezidențiabil PSD, cel care s-a împotmolit la o întrebare simplă despre aria cercului, Viorica Dăncilă, pare să-și dea acum cu părerea despre economie. Nu ne miră: Viorica Dăncilă a fost premierul României, drept pentru care, cunoștințele în economie sunt garantate de fosta funcție a acesteia. Altfel nu ne putem închipui cum doamna politicii românești ar fi putut, vreodată, ajunge premierul României.

Și cum, în momentul de față, Dăncilă e șomeră, tot timpul pare să și-l ocupe cu postările de pe Facebook pe care le dedică, aproape de fiecare dată, actualului Guvern, cel care a înlocuit-o pe aceasta în urma moțiunii de cenzură.

Dăncilă: „Deci performanța guvernului PSD a fost net superioară performanței actualei guvernări”

„Guvernul liberal continuă să dezinformeze românii despre realitățile economice și să le dea speranțe false privind viitorul apropiat. Dezastrul guvernării e confirmat însă fără dubiu de datele Institutului Național de Statistică, care arată o scădere a produsului intern brut cu 10% în trimestrul 2 din acest an față de trimestrul 2 al anului trecut. Deci performanța guvernului PSD (guvern pe care cei din PNL l-au atacat neîncetat și continuă să-l atace) a fost net superioară performanței actualei guvernări. Iar scăderea în „V” pe care o visa ministrul Cîțu se dovedește tot mai clar o fantezie: urmează o scădere serioasă și pe mai multă vreme a economiei românești (nu doar în 2020, ci posibil și în 2021!) Ce vă rămâne deci de făcut, domnule ministrul Cîțu? Poate un selfie cu economia românească în scădere?”, a declarat Viorica Vasilica Dăncilă, pe contul său de Facebook.

Citește și: PSD, în ședință, azi. Temele principale: alegerile locale și rectificarea bugetară

#News